Adviseert en ondersteunt van schetsontwerp tot oplevering

Ondersteuning

Flexibele ondersteuning

Van Otterdijk Civiele Techniek biedt voor tijdelijke ondersteuningsfuncties een volledige oplossing voor uw project aan. Hierbij kunt u denken aan voorbereiding of uitvoeringsbegeleiding. Zo verrijken wij  uw projectteam met de competenties die nodig zijn om uw project succesvol te laten verlopen. Ook voor ondersteuning van uw organisatie bij het uitvoeren van beleidstaken op het gebied van civiele techniek bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op!

Uitvoering & Directievoering

Van Otterdijk Civiele Techniek verzorgt de directie UAV op de uitvoering van  infrastructurele projecten. Goed toezicht en directievoering zijn belangrijke voorwaarden voor een succesvolle uitvoering van projecten. Wij zorgen dat de aannemer tijdens de uitvoering van het project zijn verplichtingen nakomt. Hierbij toetsen wij de aannemer op kwaliteit, planningen en kosten en onderhouden wij de contacten en coördinatie met alle belanghebbenden. Aan het einde van de onderhoudstermijn dragen wij het project over aan de beheerder(s).

Beleid

Ondersteuning van uw organisatie bij de uitvoering van beleidstaken op het gebied van infrastructuur. Wij hebben ruime ervaring bij diverse overheidsinstanties in de uitvoering van taakvelden op het gebied van wegen, openbare verlichting en kabels en leidingen. Door deze achtergrond spreken we dezelfde taal en begrijpen wij uw wensen.

Detachering

Van Otterdijk Civiele Techniek  is uw flexibele partner voor verschillende functies. U kunt ons  inhuren voor de functies:

  • ontwerper c.q. tekenaar
  • bestekschrijver
  • projectleider
  • beleidsmedewerker civiele techniek
  • directievoerder