Adviseert en ondersteunt van schetsontwerp tot oplevering

Wij werken voor ….

Wij werken voor….

Van Otterdijk Civiele Techniek adviseert en ondersteunt haar opdrachtgevers bij de realisatie van projecten op het gebied van civiele techniek. Hierbij treden we op namens de opdrachtgever of bieden we ondersteuning vanuit de rol als adviseur. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen en nemen u zoveel als wenselijk het werk uit handen.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op!

Overheden

Wij  hebben ruime ervaring met het verzorgen van projecten voor gemeenten. Wij kennen de dynamiek waarbinnen projecten gerealiseerd moeten worden. Wij anticiperen op de wijze waarop gemeenten haar opdrachtgeverschap invult. Samen met u als opdrachtgever zetten wij ons in om de projecten zo effectief en efficiënt met maximaal resultaat uit te voeren.

Onze kennis en expertise willen wij ook graag bij u inzetten. Niet alleen op projectbasis maar ook door middel van detachering. Als u voor bepaalde tijd behoefte heeft aan extra capaciteit, specifieke kennis of specifieke vaardigheden, willen wij graag met u meedenken om tot een goede oplossing en invulling te komen.

Ingenieursbureaus

Doordat wij gewend zijn om voor meerdere opdrachtgevers tegelijk te werken, zijn wij gewend ons snel aan te passen aan de omgeving. Wij bieden hiermee flexibele ondersteuning en ondersteunen u bij het opleveren van kwalitatief hoogwaardige producten in alle fase van het project. Als tijdelijke kracht zijn wij inzetbaar als werkvoorbereider, tekenaar, directievoerder of  projectleider.

Projectontwikkelaars & Architectenbureaus

Van Otterdijk Civiele Techniek  is een bureau dat adviseert en ondersteunt om  uw ambities te realiseren. Wij doen dit op een praktische en klantgerichte wijze die leidt tot financieel doordachte en uitvoerbare adviezen en oplossingen. Wij verzorgen de gehele engineering, contractvorming, aanbesteding en desgewenst de begeleiding gedurende de uitvoering. De bekendheid met de werkwijze van gemeenten, waterschappen en nutsbedrijven e.d. maakt dat wij snel en adequate handelen en schakelen in het belang van uw project.

Ben u als projectontwikkelaar  bezig met een woningbouwplan waar een openbaar gebied in voorkomt, zoals een weg of een parkeerplaats? Aan de technische kwaliteit stelt  de gemeente eisen.  Deze moeten worden uitgewerkt in een technische beschrijving (RAW-bestek en tekeningen). Deze uitwerking is een opdracht die wij graag voor u verzorgen.

Als stedenbouwkundig bureau of (landschaps)architect ontwikkelt een bestemmingsplan voor een in- of uitbreidingsplan. Dit is een globaal plan dat verder uitgewerkt en gedetailleerd moet worden.  Een taak voor Van Otterdijk Civiele Techniek.